toner4all

Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

 
Καλάθι Αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Καλωσορίσατε στον διαδικτυακό μας χώρο.
Ρυθμίσεις

Βρίσκεστε στο:

Όροι χρήσης- Πολιτική ασφαλείας

Οροι και Προϋποθέσεις

Ο χρήστης της σελίδας μας – πελάτης, προστατεύεται και δεσμεύεται από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης. Σας υπενθυμίζουμε ότι αποδέχεστε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει τους όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Για να παραμείνετε ενημερωμένοι, παρακαλούμε να επισκέφτεστε συχνά αυτή τη σελίδα.

Συμφωνία Χρήστη

1. Με το να επισκεφθεί κανείς ή / και να κάνει χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνεί αυτόματα και δεσμεύεται από την παρούσα συμφωνία χρήστη. 2. Η συμφωνία αυτή γίνεται ανάμεσα σε εσάς και την εταιρεία μας, γνωστή με το εμπορικό σήμα Toner4all. 3. Αν δεν συμφωνείτε με οποιασδήποτε διάταξη ή όρο της παρούσας συμφωνίας, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα. 4. Έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές σε αυτή τη συμφωνία όποτε κρίνουμε αναγκαίο. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε και δεσμεύεστε από τις αλλαγές. Δεν υποχρεούμαστε να σας ενημερώσουμε για τις εκάστοτε αλλαγές, οπότε σας προτείνουμε να ελέγχετε συχνά τη σελίδα μας.

Ο λογαριασμός σας

1. Κατά την χρήση της σελίδας μας,για να προχωρήσετε σε παραγγελία ή/και για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, θα σας ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία, όπως το όνομά σας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πρέπει να παρέχετε ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες, για να είναι σωστά ενημερωμένος ο λογαριασμός σας. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη δραστηριότητα του λογαριασμού σας, και θα πρέπει να κρατήσετε τον κωδικό πρόσβασης ασφαλή. 2. Αν υποψιάζεστε ή αντιληφθείτε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας ή ότι ο κωδικός πρόσβασής σας δεν είναι πλέον ασφαλής, πρέπει να μας ειδοποιήσετε άμεσα.

Νομικά Πλαίσια

*Κάνοντας μια διαδικτυακή αγορά αποδέχεστε αυτομάτως αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις και πρέπει να γνωρίζετε ότι: 1. Πρέπει να είστε πάνω από δεκαοχτώ (18) ετών, και / ή 2.Να έχετε κάποιον κηδεμόνα πριν γίνει οποιοδήποτε συμβόλαιο μαζί μας. 3. Δεν αναλαμβάνουμε την πιθανότητα να υποστούμε οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία, ως αποτέλεσμα μιας συναλλαγής που πραγματοποιείται από ένα ανήλικο παιδί.

Σημείωση

Οι υπηρεσίες που διαθέτουμε έχουν γίνει με τη δέουσα προσοχή και επιμέλεια, αλλά δεν εγγυόμαστε για τα πάντα. Μέσα στα νομικά πλαίσια, θα προσπαθήσουμε να αποκλείσουμε κάθε πιθανότητα για απώλεια ή ζημιά οποιουδήποτε είδους (που μπορεί να προκληθεί ή να προκύψει), είτε άμεσα είτε έμμεσα, από ιστοσελίδες ή υπηρεσίες που συνδέονται με την ιστοσελίδα μας. Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους. Σε αυτή την περίπτωση σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τυχόν συνέπειες που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση αυτών των ιστοσελίδων.

Πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα μας

1.Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα (δηλαδή εμπορεύματα και υπηρεσίες), βασίζονται σε υλικό που προέρχεται από τους προμηθευτές και τους κατασκευαστές των προϊόντων. 2. Η εταιρεία μας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη, για τυχόν ανακρίβειες ή σφάλματα που προέρχονται από λανθασμένες πληροφορίες. 3. Καλό είναι να κάνετε τις δικές σας έρευνες, για να διασταυρώσετε τις πληροφορίες που παρέχονται και να αξιολογήσετε την καταλληλότητα των προϊόντων, πριν να αγοράσετε.

Χρήση της ιστοσελίδας

1. Ο χρήστης- πελάτης συμφωνεί να μην έχει πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας (ή να επιχειρήσει να αποκτήσει πρόσβαση) με οποιοδήποτε μέσο, παρά μόνο μέσω της σύνδεσης, που παρέχεται από εμάς. 2. Συμφωνεί ότι δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, η οποία παρεμβαίνει ή παρεμποδίζει την ιστοσελίδα ή τους διακομιστές και τα δίκτυα που φιλοξενούν την ιστοσελίδα μας. 3. Συμφωνεί να μην προσπαθήσει να παρακάμψει ή να απενεργοποιήσει ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο προσπαθήσει να παρέμβει στην ασφάλεια της ιστοσελίδας ή στα στοιχεία εκείνα που αποτρέπουν ή περιορίζουν τη χρήση ή την αντιγραφή οποιουδήποτε περιεχομένου ή επιβάλλουν περιορισμούς σχετικά με τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή του περιεχομένου αυτού. 4. Συμφωνεί να μην χρησιμοποιήσει προς αντιγραφή, διανομή ή εμπορική εκμετάλλευση το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, εκτός αν επιτρέπεται από το νόμο ή με την απαιτούμενη γραπτή συγκατάθεση μας. 5. Αποδέχεται και συμφωνεί ότι οποιαδήποτε υποψία για δόλια, καταχρηστική ή παράνομη δραστηριότητα, θα αναφέρεται στις αρμόδιες αρχές, για την επιβολή του νόμου.

Τιμολόγηση

Οι τιμές των προϊόντων, καθώς και το κόστος παράδοσης και οποιεσδήποτε άλλες επιβαρύνσεις προκύψουν είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση. Ο χρήστης – πελάτης μπορεί να ενημερώνεται για τυχόν αλλαγές τιμών κάνοντας περιήγηση στη σελίδα μας.

Πληρωμή

Όλες οι πληρωμές πρέπει να γίνονται πριν ή ταυτόχρονα με την παράδοση των προϊόντων. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα “Πληρωμές” για λεπτομέρειες.

Τίτλος αγαθών

Μέχρι να γίνει η πληρωμή των εμπορευμάτων στο ακέραιο, η κυριότητα ανήκει στην εταιρεία μας.

Λανθασμένες παραγγελίες

Σε περίπτωση που έχετε παραγγείλει κάποιο λάθος προϊόν ισχύει η Πολιτική Επιστροφών. Επισκεφθείτε τη σελίδα “Ακύρωση παραγγελίας- Επιστροφές- Αντικαταστάσεις” για περισσότερες πληροφορίες.

Ελαττωματικά προϊόντα

Εάν έχετε την εντύπωση ότι ένα προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορεί πολύ απλά να χρειάζεστε μόνο λίγη βοήθεια για να εγκαταστήσετε το καινούριο αναλώσιμο. Εάν θεωρείτε ότι ένα προϊόν είναι όντως ελαττωματικό, παρακαλώ ακολουθήστε τις κατευθυντήριες γραμμές που αναφέρονται στη πολιτικής μας για επιστροφές.

Εγγύηση

1. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας, καλύπτονται από 12μήνη εγγύηση. 2. Η εταιρία μας εγγυάται ότι οποιοδήποτε συμβατό / μη γνήσιο αναλώσιμο που αγοράσετε από εμάς δεν θα προκαλέσει ζημιά ή φθορά, εφόσον χρησιμοποιηθεί σωστά. Εάν αποδειχθεί ότι η ζημία σε έναν εκτυπωτή έχει προκληθεί από ένα συμβατό / μη γνήσιο προϊόν μας, θα επιστραφεί στον πελάτη μας το ποσό της επισκευής, με την προϋπόθεση πάντα ο πελάτης να είναι σε θέση να μας παρέχει σαφείς ενδείξεις (σε γραπτή μορφή και από μια εταιρεία ή πρόσωπο που είναι αρμόδιο να κάνει μια τέτοια διαπίστωση). Είναι ευθύνη μας τότε να αποκαταστήσουμε την ζημιά. Αυτή η εγγύηση είναι διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη ρητή ή σιωπηρή συνεπάγεται από το νόμο ή το εμπορικό δίκαιο, συμπεριλαμβανομένων των εγγυήσεων της καλής ποιότητας . 3. Η περίοδος της εγγύησης ξεκινά από την ημερομηνία που αναγράφεται στο Τιμολόγιο και είναι 12μηνη. 4. Οι εγγυήσεις μας καλύπτουν τις βλάβες και τα ελαττώματα κατασκευής και δεν καλύπτουν ζημιές που οφείλονται σε εξωτερικές αιτίες, όπως τα ατυχήματα, κατάχρηση, εσφαλμένη εγκατάσταση, λανθασμένη αποθήκευση, ή γενικότερα αλλοίωση οποιουδήποτε είδους, ή τα δοχεία δεν θα έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερο από 70%

Επιστροφές και αντικαταστάσεις

Οι επιστροφές και οι αντικαταστάσεις γίνονται εντός 14 ημερών από την έγκριση της αίτησης επιστροφής. Επισκεφθείτε τη σελίδα “Ακύρωση παραγγελίας- επιστροφές- αντικαταστάσεις” για περισσότερες πληροφορίες.

Πνευματική Ιδιοκτησία

1. Η εταιρία μας διατηρεί όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, στο υλικό, τα λογότυπα, τα εμπορικά σήματα ή άλλα διακριτικά χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες που παρέχονται από τη δική μας φίρμα. 2. Εικόνες, λογότυπα, εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες, που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για ενημερωτικούς σκοπούς και παραμένουν ιδιοκτησία των μητρικών εταιρειών. Η εταιρεία μας δεν συνδέεται με καμία από αυτές τις εταιρείες, που αναφέρονται στην ιστοσελίδα. 3. Σε περίπτωση που η εταιρία μας συγχωνευτεί, πουληθεί ή αλλάξει διοίκηση, διατηρεί το δικαίωμα, να το κάνει χωρίς προειδοποίηση. Ως εκ τούτου η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να αλλάξει και τα αντίστοιχα στοιχεία που έχει στις εκάστοτε συμφωνίες μαζί σας.

Ανωτέρα Βία

Η εταιρεία μας δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών της, πάντα μέσα στα πλαίσιο της συμφωνίας μας, εάν η καθυστέρηση οφείλεται σε συνθήκες άνω των δυνατοτήτων μας.

Απόρρητο και προσωπικές πληροφορίες

1. Μπορείτε να μας ζητήσετε να αναιρεθούν τα προσωπικά σας στοιχεία από την βάση δεδομένων μας μέσω email ή χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας. 2. Σύμφωνα με το Νόμο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία που τηρούνται από εμάς, αποστέλλοντάς μας ένα email. 3. Η εταιρεία μας εγγυάται πλήρως για την ασφάλεια των αγορών σας στην ιστοσελίδα μας. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά σας.

Σημείωση:
Οι εικόνες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο για λόγους διευκόλυνσης. Μερικές από τις περιγραφές μπορεί να μην είναι ακριβείς λόγω των ανεπαρκών πληροφοριών από τους προμηθευτές και τα πραγματικά προϊόντα και η συσκευασία μπορεί να διαφέρουν από αυτά που εμφανίζονται στην εικόνα. Μόλις επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας και προχωρήσετε στο check out το σύστημα μας υπολογίζει αυτόματα το κόστος των μεταφορικών βάσει του όγκου της παραγγελίας σας και του τρόπου πληρωμής που έχετε επιλέξει. Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας συμφωνείτε και αποδέχεστε όλους τους όρους χρήσης και τους κανονισμούς του site μας.

Διευκρίνηση:
Επωνυμίες κατασκευαστών, εμπορικά σήματα και λογότυπα όπως Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Konica Minolta, Kyocera Mita, Lexmark, Oki, Panasonic, Ricoh, Samsung, Toshiba & Xerox κ.α. αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Οποιαδήποτε αναφορά γίνεται σε αυτές, γίνεται για την διευκόλυνση σας και η εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με αυτές